Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H early access του Life by You έρχεται για PC στις 12 Σεπτεμβρίου (trailer)

H Paradox Interactive και η εταιρεία ανάπτυξης Paradox Tectonic ανακοίνωσαν πως το Life by You, ένα life simulation game, θα κυκλοφορήσει σε early access για PC μέσω Steam και Epic Games Store στις 12 Σεπτεμβρίου. Η τιμή του τίτλου θα είναι στα €39,99.

Ο εν λόγω τίτλος φαίνεται πως θα παραμείνει σε early access για τουλάχιστον ένα χρόνο, αν και αυτό μπορεί να αλλάξει καθώς η εταιρεία ανάπτυξης φαίνεται πως εργάζεται πυρετωδώς,καθώς μέχρι σήμερα λαμβάνει θετικά feedbacks από τους fans του είδους.


Οι developers του εν λόγω τίτλου προετοιμάζουν τους παίκτες λέγοντας: “Στο Life by You μπορείτε να αποκτήσετε απόλυτο έλεγχο στους ανθρώπους, τις πόλεις και τις ιστορίες που δημιουργείτε. Σε αυτή την early access version ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί σας, να χρησιμοποιήσουμε τις ιδέες και το περιεχόμενο που θα προσφέρετε τα οποία θα βοηθήσουν την ανάπτυξη του τίτλου. Η ζωή μας είναι καλύτερη με λίγη δόση φαντασίας γι’ αυτό και σας παρέχουμε μια μεγάλη γκάμα εργαλείων με τα οποία θα μπορέσετε να σχεδιάσετε τη ζωή σας όπως εσείς νομίζετε. Το Life by You περιλαμβάνει πολλά mods και δέχεται πολλές τροποποιήσεις. Ανυπομονούμε να δούμε τις δημιουργίες σας”.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*